Dagens Lunch 10.00–14.00
105:-
Inkluderad; salladsbuffé, bröd, smör, dricka och kaffe
Veckans tips:
Entrecote med, rödvinssky, chilibearnaisesås och klyft potatis
169:-
Måndag
Fläskschnitzel med rödvinssky, gröna ärter, bearnaisesås och stekt potatis
Panerad Spättafilè med remouladsås och kokt potatis
Isterband med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt / stekt fläsk, löksås, kokt potatis
Lättpanerad kungsflundra med skagenröra och kokt potatis
Onsdag
Biff Lindström med persiljesmör, saltgurka och rostad potatis
Bakad Sej med dill beurre blanc, sockerärtor och smörslungad potatis
TORSDAG
Fläskfilè Oskar med sparris, räkor, rödvinssås, bearnaise och pommes
Smörstekt strömming med skirat smör, rårörd lingon, gröna ärter
Fredag
Pljeskavica med ajvar, gräddfil, bearnaisesås, rödlök och rösti
Scampispett med tryffel risotto och gremolata
VARJE DAG
Canneloni con spinaci e ricotta 105:-
Noisette med bearnaise och pommes 115:-
Chevresallad med rödbetor, valnötter och honung 125:-
Oxfilè pasta med champinjonsås 125:-
www.vendelsokokbar.se 08-776 36 98 info@vendelsokokbar.se