Vendelsö

Det finns alla möjliga typer av lunchställen.Vi har ambitionen att Vendelsö Kök & Bar skall vara ett självklart val för alla lunchätare i vårt område.

Varje dag erbjuder vi olika lunchrätter som är tillagade med stor omsorg på bästa råvaror. Kvaliteten är så klart avgöran för om din lunch upplevelse hos oss blir så som vi önskar, men vi tror också att utbudet påverkar mycket. Med ett stort antal lunchrätter att välja mellan, kan alla hitta något de gillar – något som gör att större sällskap ofta söker sig hit. Dessutom ingår alltid nybakat bröd, kaffe, dryck och sallads buffé. Vi serverar lunchen enligt tallriks modellen för den som är medveten om sin kosthållning, samt ett vegetariskt alternativ för de som önskar det.

En lunch på Vendelsö Kök & Bar är en klassisk svensk husmanskost samt pasta, pizza, sallader och kebab. Vi har en stor lokal med plats för 80 gäster inne och om vädret tillåter finns 50 sitt platser på uteserveringen, vilket gör att det brukar finnas plats att sitta ner. Kontakta oss gärna för mer information eller för bokning av bord.

Lunchhäfte
Vi erbjuder med Vendelsö Kök & Bar lunchhäfte möjligheten att äta lunch till ett bättre pris.
När du köper vårt lunchhäfte med 10 kuponger betalar du endast 1200:- . Snabbt, smidigt och enkelt.

Vendelsö